Heerlijke Banaan witlof salade

0

Pak een kom en leg de witlofsalade erin. Gooi de overige 2 eetlepels olijfolie over de salade, strooi de suiker erover heen en mix het geheel goed door elkaar. Voeg daarna ook de bananen toe. Mix nogmaals alles door elkaar en de basis van de Witlofsalade met banaan is klaar!

<h2>Witlofsalade met banaan: maar dan nog lekkerder!</h2>
Om het gerecht er echt uit te laten springen kan je verschillende dingen doen. De simpelste oplossing is om gewoon wat honing toe te voegen. De zoete smaak brengt het gerecht meer samen. Nog lekkerder is het om naast honing ook 1 theelepel chilipeper toe te voegen. Strooi daarnaast wat peper eroverheen en je witlofsalade met banaan heeft een zoete, bittere en pittige smaak. Een ware sensatie in je mond die mensen verbaasd zal doen staan!

Banaan is altijd goed te combineren met appel. Door de witlofsalade met appel samen te voegen met dit gerecht krijg je ook een leuk recept. Ook tomaat en komkommer toevoegen kan een extra smaaklaag toevoegen. Genoeg mogelijkheden om deze salade nieuw leven in te blazen als je er zat van bent. Wel is het belangrijk om niet teveel combinaties tegelijk te doen, less is more is zeker van toepassing op een salade. Maar al deze aparte mogelijkheden hierboven beschreven zijn zeker opties om uit te proberen. Witlofsalade met banaan, wat ga jij er vanavond van maken?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here